Macarons

My Cakes is gespecialiseerd in het maken van de lekkerste macarons. Macarons zijn bijzondere koekjes die gemaakt zijn van amandelen, poedersuiker en plantaardig eiwit. Onze macarons worden vers gemaakt en zijn er in vele kleuren en smaken. De vulling bestaat  uit een creme vulling, ganache vulling of een jamvulling. Ze zijn zacht met een lekkere bite.

Macarons zijn ook heel erg leuk om cadeau te doen. Wij zorgen er dan voor dat ze op een speciale manier feestelijk verpakt worden.

basis macarons

BASIS | Macarons

Hazelnootschuim

Basis macarons bestaan uit twee luchtige schelpjes in een aantal specifieke smaken en heerlijke vullingen. Denk aan smaken zoals “Lemon-curd”, “Pistache”, “Chocolade” en “hazelnoot-schuim” natuurlijk! En nog meer, kijk vooral in de webshop!

luxe macarons

LUXE | Macarons

Schalen vol luxe

Luxe macarons zijn meer gedecoreerd en hebben een luxe uitstraling. Het zijn een soort mini-taartjes die smelten in de mond! De smaken kunnen variëren.

Unicorn macarons

SPECIALS | Macarons

Unicorn

De specials worden op maat en naar wens gemaakt. Of het nu voor een verjaardag is, een baby shower of unicorn party! Vraag naar de mogelijkheden!