Sparkle cakes

Een verjaardag zonder taart, dat kan echt niet!
Kinderen die hun verjaardag moeten vieren zonder taart? Dat kan echt niet, vindt Patricia Booister van My Cakes. Daarom startte de bakster met het idee “Sparkle Cakes” Dit is een project waarbij zij en anderen (met name thuisbakkers) vrijwillig taarten bakken voor kinderen die wel een beetje vrolijkheid kunnen gebruiken op hun verjaardag. Patricia stond met haar verhaal in het blad “Vriendin”. Hierin vertelt ze dat veel kinderen uitkijken naar hun verjaardag en ook de taart heel belangrijk vinden. Het is dan moeilijk als ouders daar geen geld voor hebben of dat de omstandigheden er niet naar zijn om een taart te kunnen regelen.

Bijzondere taarten voor de hele wereld, maar het Westland is ook groot!
Ze zou het liefst de hele wereld taart willen geven. “Mijn baksels zijn eigenlijk alleen bedoeld voor mensen in het Westland, dat is de regio waar ik woon en waar ik nu mijn winkeltje “My Cakes” heb, maar ik kan soms een aanvraag niet laten gaan! Zo hebben we een Frozen-cake bezorgd bij een meisje van zes in Nijmegen van wie de vader ernstig ziek was.” Ze hoopt dat hierdoor meer mensen het initiatief oppikken. “Het zou heel leuk zijn als er meer initiatieven komen om deze doelgroep een persoonlijke gemaakte verjaardagstaart te kunnen aanbieden.”

Een taart maakt blij
Een taart maakt mensen blij! Vooral kinderen zijn altijd blij als er een persoonlijke taart voor ze gemaakt is op een bijzonder moment of bij ernstige ziekte om even dit te vergeten!
,,Ieder kind gun je dat toch?!" roept Patricia vaak uit! Begin april 2018 startte ze met haar project Sparkle Cakes, waarmee ze een kinderverjaardag extra glans geeft. ,,Het kind voelt zich hierdoor heel bijzonder. Dat is mijn doel!”

Sponser ook een taart!
In haar lekkere geschenken stopt ze vooral liefde en persoonlijkheid. Kinderliefdes, hobby's en de naam van de jarige staan op de taarten afgebeeld. Ondanks haar eigen geldgebrek hoopt ze dat andere Westlanders haar willen gaan helpen om de ingrediënten te financieren. Ook met de opstart van haar eigen winkel hoopt ze uiteindelijk ook zelf mee te kunnen sponseren vanuit haar eigen bakkerij, maar zo ver is het nog niet. De taarten worden gemaakt tegen kostprijs en hebben geen commercieel doel. Donaties zijn van harte welkom!

Contact
Klik hier voor het contactformulier en verteld wat u wilt doneren voor “SPARKLE CAKES”!
We geven u dan de juiste informatie en vragen op welke manier u de resultaten wilt zien.
Help ons mee met onze missie: “Voor ieder kind een “Sparkle”!”

Doneer

Of doneer rechtstreeks onder vermelding van “sparkle cakes” op bankrekening:
NL18RABO0332596435

blue macarons
39608447_2123505451270153_4652549462562963456_n
Unicorn macarons